Plata si Livrare

Plata & Livrare Acoperis

Plata si livrarea

Plata

Modalitati de Plata

Modalitati de plata
Puteti alege dintre urmatoarele modalitati de plata:

Plata la livrare ( nu este acceptata momentan )
Plata online cu cardul VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro)
Plata online cu cardul in rate fara dobanda ( in curand …). Mai multe informatii despre plata in rate poti gasi in pagina Plata in Rate.


Plata la livrare ( indisponibil )
Programul de livrare al comenzilor este de luni pana vineri. Comenzile se livreaza intre orele 09:00 – 17:00. Plata cu numerar se face in lei, integral, catre reprezentantul curierului, in momentul livrarii produsului sau produsele comandate. In cazul in care nu veti putea prelua comanda la momentul livrarii, puteti ridica aceasta comanda in termen de 7 zile din sediul curierului.

Plata prin transfer bancar

Plata se face in baza unei facturi proforme. Datele pentru plata le veti primi in acelas timp cu factura proforma. Dupa ce oferta a fost validata, veti primi detalii de plata si implicit proforma. Banii se pot transfera prin transfer bancar sau prin depunere numerar la banca noastra. Detalii in proforma!

Livrare Acoperis

Modalitati de Livrare

Livrarea produselor

Costul transportului către adresa menţionată este suportat integral de către Sistemacoperis.com oricare ar fi cantitatea produselor comandate de dvs., daca produsele sunt marcate cu sigla ”Transport gratuit”. Pentru a beneficia de transportul gratuit comenzile se platesc integral in avans.

Nu toate produsele prezente in acest magazin beneficiază de transportul gratuit. In cazul in care comanda dumneavoastră include produse care generează costuri de transport, acele costuri vor fi comunicate in momentul in care o sa fiți contactați pentru confirmarea comenzii.

Produsele care beneficiază de transport gratuit sunt marcate cu sigla ’’ Transport gratuit’’.

Vom livra produsele comandate prin curier rapid, în termenele afișate, în funcţie de produsele alese. In cazul produselor care nu se află în stoc și pentru care se plătește integral contravaloarea acestora in avans, termenul de livrare se va comunica ulterior. În cazul în care pe comanda dvs. sunt produse cu termene diferite de livrare, se va lua în considerare cel mai mare dintre aceste termene.

Costul transportului către adresa menţionată de catre client este suportat integral de către Sistemacoperis.com pe intreg teritoriul Romaniei(exceptie fac localitatile care nu se afla in aria de acoperire a curierului, transportul fiind achiatat de catre client in acest caz) transportul este gratuit incepand de la 1000 lei.

Efectuam livrari prin:

 • Urgent Cargus 

 • Fan Courier

 • Transport intern  – In functie de greutatea si valoarea comenzi organizam transport pentru client pe teritoriul Romaniei in termen de 1-7 zile lucratoare.

 

Nu toate produsele prezente in acest magazin beneficiază de transportul gratuit. In cazul in care comanda dumneavoastră include produse care generează costuri de transport, acele costuri vor fi comunicate in momentul in care o sa fiți contactați pentru confirmarea comenzii.

Formular de contact

Mai jos aveti un formular de contact de unde ne puteti scrie despre ce cautati mai exact.

Email

Ne puteti contacta si prin email dand click direct pe butonul de mai jos. Asteptam mesajul tau.

WhatsApp

NOU! Acum aveti posibilitatea de a comunica cu noi direct pe whatapp dand click pe butonul de mai jos.

Contacteaza-ne ONLINE

Mister CONTACT

SALUT! Eu sunt Mister Contact si te ajut sa intri in contact cu noi. Completeaza formularul alaturat si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Deviz acoperis complet

  Da - vreau sa ma sunatiNu - nu vreau sa ma sunati

  Informatii Contact

  Nota de informare

  Toate solicitarile de contact complete cu: nume, email, telefon si motivul de contact exact le vom cataloga ca importante si vor primii un raspuns rapid. Incercati sa ne dati cat mai multe detalii despre motivul pentru care ne contactati.

  • Termeni & Conditii
  • Politica de cookies
  • Politica GDPR