-3%

Tigla metalica Wetterbest CLASIC

(5 recenzii de la clienți)

Tigla metalica Wetterbest Clasic. Sisteme complete de acoperis de la Wetterbest la preturi de producator. Obtine oferta de pret pentru toata gama de tigla Wetterbest cu sau fara montaj si obtine reduceri de pana la 20%.

 • Producator: Wetterbest
 • Tip de tigla: Clasic
 • Grosime: 0.35, 0.40, 0.45, 0.50
 • Timp de livrare: 7 zile
 • Discount: Da ( la sisteme complete )

CONTACT | OFERTARE

Oferta pret tigla metalica direct producator

35,99 lei83,99 lei

Tigla matalica Wetterbest Clasic. Daca esti in cautarea unui sistem de acoperis de la Wetterbest, aici gasesti cele mai bune solutii. Modelul clasic face parte din gama de tigla metalica de tip low cost. Wetterbest clasic a fost conceput pentru toate buzunarele. Diferenta de pret este data de grosimea tiglei.

Tigla metalica Wetterbest CLASIC

Wetterbest clasic 0.35 mm este solutia low cost propusa de producator. Acest tip de tigla il gasim pe diferite tipuri de acoperis. In functie de buget si preferinte, Wetterbest clasic 0.35 mm este solutia ideala pentru bugete reduse. In mai multe nuante si culori, modelul clasic 0.35 mm il intalnim atat pe locuintele rezidentiale cat si pe garaje, anexe sau cladiri si hale industriale.

Tigla Wetterbest Low Cost

Pastrand calitatea si rezistenta, Wetterbest clasic este un concurent serios al produselor low cost de la diferiti producatori. Usor de montat si foarte rezistent, sistemul de acoperis clasic 0.35 mm este printre cele mai cautate sisteme de tigla metalica din Romania.

Printre altele, Wetterbest clasic este produs in diferite grosimi de 0.35 mm, 0.40 mm, 0.45 mm sau 0.50 mm. La vopsea intalnim doua categorii principale: Lucios si Mat. Deasemenea, modelul clasic il putem avea si cu tipul de vopsea Neomat sau Suprem.

Detalii & Info tigla metalica Wetterbest model Clasic

Pretul per m2 pentru modelul clasic este destul de accesibil si este prima obtiune luata in calcul de cei care au un buget limitat.

Comenzile se fac direct online fara sa te mai deplasezi prin diferite depozite sau hypermarketuri. Orice comanda sau solicitare de ofertare se valideaza doar dupa verificare cu un responsabil.

Livrarea sistemului clasic de acoperis de la Wetterbest se face direct din fabrica si este gratuit.

Masuratorile se pot da de catre client in baza unei schite, de catre constructor, meseriasi sau firma care a montat sarpanta. Deasemenea, toate autorizatiile de constructie detin un plan de acoperis.

Pune Wetterbest pe casa ta si ramai conectat cu noi de la comanda si pana la finalizare.

SKU: Nu se aplică Categorie:
Grosime

0.35 mm, 0.40 mm, 0.45mm, 0.50 mm

Protectie & Vopsea

Lucios, Mat, Neomat 30, Suprem 50

Based on 5 reviews

5.0 overall
5
0
0
0
0

Add a review

 1. Viotel

  Rzcomand! Pret bun fata de magazine.

  Viotel

 2. Viki

  Super pret. Merci, recomand

  Viki

 3. Robert

  Am primit oferta cu tot cu montaj asa cum am cerut in mesaj. Preturile chiar sunt bune dar la montaj cred ca sunteti putin mai scumpi fata de alte oferte. Oricum pretul la tigla de 0.50mm este foarte bun. Recomand

  Robert

 4. Emil

  Pret bun chiar foarte bun. Pentru un sistem complet clasic 0.5 mat am primit oferta buna. Recomand deoarece primesti pret direct din fabrica fara intermediari si vad ca au pret de distributie. Am primit si oferta cu tot cu montaj si asta ma facut sa accept. in zona noastra este mai dificil sa gasesti montatori de tigla metalica.

  Emil

 5. Sandu

  Cel mai bun pret la un acoperis de 200mp total in 4 ape. Recomand!

  Sandu