-3%

Tigla metalica WETTERBEST

(3 recenzii de la clienți)

Tigla metalica Wetterbest. Sisteme complete de acoperis de la Wetterbest la preturi de producator. Obtine oferta de pret pentru toata gama de tigla Wetterbest cu sau fara montaj si obtine reduceri de pana la 20%.

 • Producator: Wetterbest
 • Tip de tigla: Clasic, Cardinal, Coloseum, Gladiator, Plus
 • Grosime: 35,40,45,50
 • Timp de livrare: 7 zile
 • Discount: in functie de comanda

CONTACT | OFERTARE

Oferta pret tigla metalica direct producator

35,99 lei90,99 lei

Tigla metalica Wetterbest. Adica calitate, rezistență, siguranță. Wetterbest este un brand românesc de încredere, recunoscut datorită calității produselor, în rândul montatorilor și distribuitorilor de la nivel național. Misiunea Wetterbest este de a oferi clienților încredere, confort și siguranță prin produse care se achiziționează ușor și convenabil. În același timp, Wetterbest isi asuma rolul de educator în meseria de montatori de țiglă metalică, din dorința de a îmbunătăți calitatea lucrărilor, prin Școala Wetterbest.

Wetterbest isi doreste să fie prima opțiune în recomandarea experților în montaje de acoperișuri, dar și a clienților, pe piața din România.
Valorile în jurul cărora Wetterbest isi desfasoara activitatea sunt calitatea fără compromisuri, respectarea promisiunilor, pasiunea pentru lucrul bine făcut și grija față de oameni.
De la Wetterbest primești profesionalism, promptitudine, suport tehnic, un raport optim calitate-preț și sisteme performante într-o gamă variată de culori, pentru acoperișuri care durează o viață.

SKU: Nu se aplică Categorie: Etichete: , ,
Wetterbest

Cardinal, Clasic, Colosseum, Gladiator, Plus

Protectie & Vopsea

Lucios, Mat, Neomat 30, Suprem 50

Grosime

0.35 mm, 0.40 mm, 0.45mm, 0.50 mm

Based on 3 reviews

5.0 overall
3
0
0
0
0

Add a review

 1. Eugen

  Am prins oferta si am comandat. Pret bun. M-am incadrat in buget. Sunt multumit deoarece cautam alt producator. Recomand.

  Eugen

 2. Razvan

  Am cerut vreo 6 oferte pe internet si 3 prin magazine iar aici am avut oferta cea mai potrivita cu bugetul meu. Sunt multumit atat de pret cat si de faptul ca am ales wetterbest. Recomand

  Razvan

 3. Cristina

  Am oferta si cu montaj. Pret bun mai mic cu 10% daca nu ma insel fata de magazin. O sa comand pentru martie. Multumesc!

  Cristina