# Tigla matalica Impro

Sistem de acoperis Impro

Sistem de acoperis Impro cu pana la 25% mai ieftin fata de concurenta. Obtine oferta de pret pentru orice sistem complet de acoperis Impro si beneficieaza de reduceri la comenzi online.

Pana la:

Garantie tigla metalica
Sistem complet de acoperis impro

Sisteme complete Impro

Cu pana la 25% mai ieftin

Sistem Complet Tigla metalica Impro

Tigla metalica Impro | Cauti un sistem de acoperis Impro? Esti in cautarea de solutii de pret si nu sti de unde sa comanzi? Impro Romania este unul dintre cei mai mari producatori de tigla metalica dn Europa. Sistemele de acoperis de la Impro reprezinta peste 25% din piata romaneasca.

De ce Impro ?

Calitate & Confort

Recenzii Google 4.7%
4.6/5
Grila de preturi
0%
Calitate
0%
Durata de viata
0%

Ce contine un sistem complet de acoperis de la Impro

Sisteme complete de acoperis marca Impro

Sistemul complet de acoperis propus de Impro vine cu o gama larga de accesorii. In mare, cuprinde tot ce trebuie pentru un acoperis la cheie. Un sistem complet de acoperis Impro se calculeaza in functie de proiect si poate sa cuprinda:

 • Invelitoare
 • Bordura fronton
 • Parazapezi
 • Sort streasina
 • Dolie
 • Pazie zgheab
 • Inchidere laterala
 • Coama semirotunda 
 • Coama dreapta
 • Folie anticondens
 • Zgheab ascuns
 • Sistem drenaj ( burlane, zgheaburi )
 • ETC

Montaj acoperis Impro | Montajul se poate executa in colaborare cu partenerii nostri din toata Romania sau cu colaboratorii dvs. Pentru montaj, trebuie specificat in cererea de ofertare. 

Livrarea unui acoperis Impro se face direct din fabrica sau depozit. De regula, de la data validarii comenzii si pana la data de livrare dureaza in jur de 7 zile lucratoare. Este bine de stiut faptul ca orice acoperis este diferit si trebuie tratat ca atare.

Sistem complet acoperis tigla metalica

Gama de Tigla Metalica Impro

Calitate la tine acasa

Clasic

Modular

Compact

Contact & Oferta

Salutare! Eu sunt Mister Acoperis de la Impro si te ajut sa obtii cea mai buna oferta. Completeaza formularul alaturat si asteapta oferta de pret.

Deviz acoperis complet

  Da - vreau sa ma sunatiNu - nu vreau sa ma sunati

  Avantajele Impro

  Sisteme complete de acoperis

  Impro : Unul dintre cei mai mari producatori de tigla din Romania!

  Cu o istorie bogata, Impro este unul dintre cei mai mari producatori de tigla metalica din Romania. Intr-o piata unde exista peste 15 producatori de sisteme de acoperis, Impro ocupa aproape 10% din piata romaneasca. Impro vine cu o diversa de culori cu 3 tipuri de finisaje: Modular, Compact si Clasic. Indiferent de tipul sau sistemul de acoperis, Impro ( Grupul BP2) va propune un sistem complet de acoperis pentru orice tip de sarpanta.

  Sistem de acoperis din tigla metalica

  Calitatea Impro este bine cunoscuta in Romania iar clientii companiei sunt extrem de multumiti de acest produs. Preturile sunt competitive intr-o piata plina de producatori din UE.

  Solicita oferta de pret online si beneficieaza de reduceri de pana la 25% in functie de proiect. Nu ezita sa ne contactezi. Aici ai preturi mai bune ca la orice hypermarket sau depozit de materiale.

  In functie de proiect sau de sistemul de acoperis, Wetterbest vine cu oferte de pana la 25% mai ieftin pentru parteneri precum Sistemacoperis.com

  Clientii nostri

  Ce spun clientii despre Wetterbest

  Sistemacoperis.com este un site care mi-a facut oferta cea mai atractiva. Recomand cu placere. Am primit cea mai buna oferta si detalii tehnice. Pretul este bun. Recomand

  Simona Manager

  Exact ce aveam eu nevoie. Oferte de pret de la mai multe companii. Chiar m-au ajutat enorm sa economisesc din timp, bani si deplasari. Am obtinut preturi bune si reduceri interesante. Recomand.

  Mircea Dezvoltator

  Am comandat de acasa fara sa ma deplasez. Chiar este ok acest site. Te ajuta foarte mult sa verifici preturi, oferte sau sa cauti detalii. Recomand.

  Marius Doctor

   Nota: pozele si imaginile sunt cu caracter informativ.

   Aria Impro in Romania

   Calitate la tine acasa

   Acoperisul Impro are peste 8 de ani de existenta in piata din Romania. Compania este un partener solid si ofera diferite tipuri de garantii atat pentru particulari cat si pentru firme sau montatori. Tigla metalica Impro este un produs de top si iti propune diferite nuante, modele sau forme. Conceptul de acoperis metalic Impro este capabil sa ofere garantii de pana la 50 de ani. Recunoscut la nivel european, acoperisul din tigla metalica Impro este mereu intr-o continua forma de dezvoltare.

   Adjud · Aiud · Alba Iulia · Alexandria · Arad · Bacău · Baia Mare · Băilești · Bârlad · Beiuș · Bistrița · Blaj · Botoșani · Brad · Brăila · Brașov · București · Buzău · Calafat · Călărași · Câmpia Turzii · Câmpina · Câmpulung · Câmpulung Moldovenesc · Caracal · Caransebeș · Carei · Cluj Napoca · Codlea · Constanța · Craiova · Curtea de Argeș · Dej · Deva · Dorohoi · Drăgășani · Drobeta-Turnu Severin · Făgăraș · Fălticeni · Fetești · Focșani · Galați · Gheorgheni · Gherla · Giurgiu · Hunedoara · Huși · Iași · Lugoj · Lupeni · Mangalia · Marghita · Medgidia · Mediaș · Miercurea Ciuc · Moinești · Moreni · Motru · Odorheiu Secuiesc · Oltenița · Onești · Oradea · Orăștie · Orșova · Pașcani · Petroșani · Piatra Neamț · Pitești · Ploiești · Rădăuți · Râmnicu Sărat · Râmnicu Vâlcea · Reghin · Reșița · Roman · Roșiorii de Vede · Săcele · Salonta · Satu Mare · Sebeș · Sfântu Gheorghe · Sibiu · Sighetu Marmației · Sighișoara · Slatina · Slobozia · Suceava · Târgoviște · Târgu Jiu · Târgu Mureș · Târgu Secuiesc · Târnăveni · Tecuci · Timișoara · Toplița · Tulcea · Turda · Turnu Măgurele · Urziceni · Vaslui · Vatra Dornei · Vulcan · Zalău