Tigla metalica ieftina

Tigla metalica ieftina cu livrare direct din Fabrica Leave a comment

Cauti tigla metalica ieftina cu livrare direct din fabrica? Ai un acoperis de realizat si nu sti de unde sa iei cea mai ieftina tigla de calitate? Daca inca nu sti, pe internet gasesti tigla metalica Wetterbest sau Bilka mai ieftina ca in magazin sau depozit. In Romania sunt peste 15 producatori de tigla metalica despre care vom discuta in acest articol.

De unde sa iau tigla metalica ieftina?

Indiferent de sistemul de acoperis utilizat, ai posibilitatea sa achizitionezi tigla metalica ieftina cu pana la 25% fata de magazin, hypermarket sau depozit de materiale. Tot ce trebuie sa afli este de unde sa cumperi tigla ieftina. Bun! In acest articol vom incerca sa vedem unde gasim tigla de calitate la pret bun. Ce producator are cel mai bun pret si de unde sa cumpar fara sa fac o gaura mare in buget.

Acoperis complet din tigla metalica cu pana la 25% mai ieftin

Acoperis complet cu tigla metalica ieftina
Acoperis complet cu tigla metalica ieftina

Un sistem complet de acoperis pentru orice tip de casa achizitionat de la un producator anume iti poate salva chiar si 750€ per achizitie. Ideea este de unde si cum sa obtii o reducere de acest tip. Ca sa lamurim situatia, am ales de discutam despre cei mai renumiti producatori de tigla metalica din Romania. In principal despre Wetterbest si Bilka. Dar aveti mai jos si alti producatori de tigla metalica din Romania:

Un sistem de acoperis le pret ieftin se poate calcula doar in functie de acoperis. Fiecare acoperis in parte difera iar costurile sunt piperate uneori. Spre exemplu, un sistem complet de acoperis in 2 ape este mai ieftin fata de unul in 4 ape. In ce consta manopera, diferenta de tarife pentru montajul unui acoperis complet este foarte mare.

Fiecare dintre producatorii de mai sus au in gama lor de produse 3 tipuri de tigla metalica. Totul se masoara prin grosime sau tipul de vopsea. Spre exemple: tigla metalica lucioasa este mai ieftina fata de cea mata. Desigur, si grosimea tiglei are un impact asupra pretului. De regula, grosimea tiglei metalice incepe undeva la 0.35 mm si poate ajunge si la 0.70 mm. Cea mai cautata tigla metalica este cea de 0.50 mm deoarece este si cea mai vanduta. Tigla cu grosime de 0.50 mm are o protectie buna impotriva razelor de soare si este destul de rezistenta in timp.

Cum obtin un pret bun la tigla metalica si de unde?

Deviz tigla metalica pentru acoperis
Deviz tigla metalica pentru acoperis

Pentru a obtine un pret bun la tigla metalica, trebuie sa te adresezi in special revanzatorilor acreditati de producator. Daca te vei adresa direct producatorului, acesta te va pasa catre un agent local sau catre un responsabil flegmatic caruia nu prea ii pasa de proiectul tau deoarece salariu curge indiferent ca vei cumpara sau nu. Si 2, producatorul in sine nu iti vor vinde niciodata mai ieftin decat un revanzator. Deci, inainte de toate, trebuie reperate cateva web situri care vand tigla metalica ieftina. Atentie insa, nu toate sunt ce par. Te vor ademeni cu diferite tactici de vanzare si vei cadea in plasa unui responsabil destul de repede.

Este bine sa ceri oferte atat de la un depozit local cat si de la diferiti revanzatori online cum este spre exemplu: Sistemacoperis.com . Aici vei gasii tigla metalica ieftina cu peste 10% fata de concurenta. La o mica verificare pe Google.ro, am observat ca pe situl nostru gasesti tigla metalica cu 2.30€ mai ieftina pe m2 fata de un hypermarket cu materiale. In ce consta concurenta pe internet, anumite magazine online sau case de comenzi asa numite „ieftin”…, vand tigla metalica la un pret cu peste 10% mai mare fata de Sistemacoperis.com.

Ce sa aleg intre pret, calitate si ieftin?

Un acoperis de calitate se construieste cu produse de calitate iar daca le vei achizitiona si ieftin atunci ai facut o afacere buna. Am intalnit multe persoane mandre de acoperisul lor. Persoane fericite ca au un acoperis cu cea mai buna tigla metalica de la cel mai renumit producator. Intrebare se pune, oare acoperisul a fost cumparat si la pret bun?

Obtinerea unui pret bun este dificil de realizat atunci cand nu esti in domaniu si nu deti argumente. Pretul per m2 la tigla metalica nu inseamna si pretul total X m2 de acoperis. Accesoriile costa in medie intre 50 si 70% din pretul tiglei metalice. Daca spre exemplu avem 100m2 de acooeris iar tigla metalica costa in jur de 7€ m2 (in functie de produs) rezulta aprx 700€ per total. La aceasta suma se adauga accesoriile: jgheaburi, burlane, prinderi, etc care te pot costa chiar si 500€ in functie de sistemul de acoperis.

Sti ca poti cumpara tigla metalica ieftina de la un producator de calitate?

Piata din Romania este impartita in doua categorii. Bilka si Wetterbest care au cam 50% din piata si restul producatorilor care isi impart 50% intre ei. Pentru a optimiza vanzarile si a castiga din ce in ce mai multi clienti, intre Bilka si Wetterbest exista un razboi al preturilor ca in filmele americane. Fiecare producator vrea sa obtina partea celuilalt insa nu oricum. Propunerea unui pret ieftin ar strica credibilitatea marcii si implicit gandul ca produsul este de proasta calitate.

Cauta un revanzator fara cheltuieli mari!
Prin urmare, producatorii iti acorda posibilitatea sa obtii un pret bun daca ai argumente solide. Aceste argumente nu le vei avea niciodata daca esti un client primar. Adica un client care vrea doar tigla metalica ieftina fara sa stie cum sa o obtina.

Daca vei incerca sa obtii mai multe oferte, agentul isi va da seama si iti va propune preturi diferite la produse. Adica, vei avea pret bun la tigla de 0.50 mm insa nu si la accesorii. Sau iti va propune tigla ieftina de 0.50 mm cu accesorii ieftine dar de 0.35 mm.

Youtube & Sistemacoperis.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *