Tigla metalica pret

Tigla metalica Pret – Cat costa un sistem de acoperis Leave a comment

Tigla metalica pret. Cat te costa un sistem complet de acoperis si de unde sa cumperi la cel mai bun pret!? Care sunt cei mai mari producatori de tigla metalica si ce oferte au? Toate aceste intrebari le vom descrie mai jos incercand sa va transmitem cele mai bune informatii. In acest articol vom discuta despre pretul tiglei metalice din Romania, producatori, calitate, ofertare si multe altele.

Tigla metalica pret

Cand vrei sa construiesti sau sa iti renovezi acoperisul, ai un singur lucru in minte, pretul! Cat te costa tigla metalica, manopera sau tot sistemul de acoperis. Daca ai cautat pe Google.ro ” tigla metalica pret ” cu siguranta ai ajuns pe aceasta pagina. Aici vei afla pretul real la tigla metalica pe m2 sau pentru un sistem complet de acoperis. Inainte de toate, vom detalia care sunt subiectele din acest articol:

  • De unde sa cumpar tigla metalica?
  • Cum sa cer oferte de pret la tigla metalica?
  • Ce producator sa aleg?
  • Care sunt cei mai mari producatori de tigla metalica?
  • Ce trebuie sa sti atunci cand achizitionezi un sistem complet de acoperis?

Acoperisul este o piesa importanta a unei case. Daca nu esti atent inca de la realizarea proiectului, te va costa o avere. Deasemenea, pretul unui acoperis complet sau la m2 poate oscila foarte mult daca nu faci atentie la cateva aspecte importante. Tine aproape si citeste acest articol pana la capat.

De unde sa cumperi tigla metalica?

De unde sa cumpar tigla metalica si la ce pret? Prima oara iti vine in minte hypermarketurile deoarece nu ai alte optiuni imediate si nu ai cochetat inca cu lumea sau depozitele online. Este bine de stiut ca in Romania avem o piata destul de vasta iar la fiecare colt de strada sau chiar pe trotuar gasim panouri publicitare cu modele de tigla metalica. De la producatori cum sunt Bilka sau Wetterbest si pana la Lindab sau Viking, gasim tot ce dorim mai pe toate drumurile. Insa, trebuie stiut ca pretul de la un magazin la altul sau de la un depozit la altul difera enorm.

Deviz tigla metalica pentru acoperis
Deviz tigla metalica pentru acoperis

Cand cauti tigla metalica pret pe internet, Google iti pune la dispozitie zeci de mii de informatii. Toate aceste informatii sunt menite sa propuna clientului servicii, oferte, preturi sau disconturi.

Exista informatii de pret per m2 sau la sisteme complete de acoperis. Depinde de ce cauti mai exact sau ce iti doresti. In acceasta piata haotica a tiglei metalice, putem obtine un pret de la magazinele de specialitate cum sunt Mathaus sau Dedeman sau de la depozitele online sau casele de comenzi. Fiecare vanzator vine cu diferite oferte sau promotii in functie de producator.

Indiferent de producator, cu siguranta te va interesa un pret bun. Vei cauta sa gasesti oferta cea mai buna de la cel mai titrat producator fara sa neglizezi calitatea. Aici intervine educatia sau priceperea unui agent sau revanzator care va incerca sa te ademeneasca cu diferite promotii sau oferte. Este foarte important sa nu te lasi dus de val deoarece cea mai buna oferta o poti avea doar dupa ce vei studia atent mai multe oferte de pret.

Cum sa ceri oferte de pret pentru un sistem complet de acoperis?

Ca sa ceri oferte de pret pentru un sistem complet de acoperis trebuie sa te inarmezi cu rabdare deoarece ai nevoie de mai multe detalii pe care sa le prezinti ofertantului. Fara aceste detalii risti sa primesti oferte care nu au nimic in comun cu acoperisul tau. Pentru asta ai nevoie de ml latime, ml lungime sau inaltime casa pana la strasina la un acoperis in doua ape spre exemplu si mai multe detalii la un acoperis in 4 ape. Pentru a avea idee de ce anume ai nevoie, intra pe Calculator Acoperis si vizualizeaza imaginile a mai multor tipuri de acoperis.

Poti sa ceri oferta de pret atat prin email cat si prin Whatsapp sau telefonic de la mai multi revanzatori sau agenti. Pentru acest lucru te poti adresa magazinelor de profil, hypermarketurilor sau depozitelor online. Nu uita si de casele de comenzi care pot avea un pret echilibrat.

Ce producator sa alegi si de ce?

In Romania, piata de tigla metalica este impartita in doua mari tabere. In prima tabara avem Bilka si Wetterbest iar in cea de a doua avem Lindab, Viking, Impro, Caretta, RoofArt, Blachotrapez sau Blitzprofil. Si lista poate continua deoarece avem peste 15 producatori de tigla metalica care ne propun diferite oferte de pret in Romania.

Daca vei inclina spre un sistem de acoperis Wetterbest afla ca acest producator este in top national alaturi de Bilka si ocupa impreuna cu cei de la Bilka peste 50% din piata. In ce consta un sistem de acoperis Bilka iti putem spune ca si acesta este un producator autohton sub marca Bilka Steel avand preturi interesante. In definitiv, indiferent de numele producatorului, Bilka, Lindab, Blachotrapez, etc … foaia de tabla vine din China, Polonia sau Serbia in functie de companie. Diferenta este data de felul in care este prelucrata, stratul de vopsea, termenul de livrare, pret, grosime, imbinare, etc. In concluzie orice producator enumerat mai sus poate sa iti propuna oferte interesante.

In functie de localitate sau zona in care sunteti, pretul la tigla metalica poate oscila. Diferenta de pret la tigla metalica poate ajunge si la 25% in comparatie cu alte orase. De aceea este indicat sa ceri oferte de pret pe internet.

Ce trebuie sa sti atunci cand vrei sa cumperi un sistem complet de acoperis?

Chiar daca este Bilka sau Wetterbest, trebuie sa sti faptul ca un sistem complet de acoperis este format din mai multe produse. Tigla metalica, coama, burlane, zgheaburi, prinderi, drenaje, parazapezi, etc. Fiecare dintre aceste produse sau accesorii sunt catalogate dupa grosime, greutate, etc. Daca ai solicitat un sistem complet de acoperis care este format din mai multe accesorii, chiar daca tigla metalica este de 0.50 mm, accesoriile din tabla gen: burlane, zgheaburi, etc pot fi de 0.40 mm. De aceea este bine sa verificati mai multe oferte de pret. Nu uita ca in final te va interesa un pret total pentru intreg sistemul de acoperis. Asta nu inseamna ca trebuie sa faci rabat de la calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *